enkomiker.nu lanserar “Roligast på jobbet”

  • AUTHOR: Admin
  • August 24, 2018
enkomiker.nu lanserar “Roligast på jobbet”

Höstens och vinterns bästa företagsevent! Standup comedy med Janne Westerlund kombinerat med en tävling om vem som är roligast på ert jobb!

På de allra flesta arbetsplatser finns det någon eller några roliga typer. Dessa vill vi nu uppmärksamma. Vi tar nästa steg från “traditionella företagsbokningar” där vi driver med chefen, till ett event där dolda talanger kommer fram och vem vet – kontorets roligaste kanske är nästa stora svenska komikertalang? Vi tror att det här konceptet sätter en guldkant på ert nästa företagsevent och bidra till en kväll som ni sent kommer glömma.

Så här går det till: Ni nominerar 3-5 personer till tävlingen “Roligast på jobbet”, som avgörs på ert nästa företagsevent. En vecka innan eventet får de nominerade en exklusiv coachingtimme med Janne Westerlund över Skype, där de lär sig grunderna i standup comedy – och en bra möjlighet att förbereda sig. Väl på plats tävlar de i 3 genre inom humor och en vinnare koras med hjälp av publiken. Därefter bjuder Janne Westerlund på… professionell standup. Pokal, ära och oändliga applåder ingår i priset.

Kostnad: 32000 kr (standup är momsfritt), plus ev. resa och boende för 2 personer.

Låter det kul? Kontakta oss på info@enkomiker.nu